Darttoernooi VV Tollebeek | maandag 03 Maart

Vrijdag 1 maart 2003 werd alweer voor de 4e keer het darttoernooi van VV Tollebeek georganiseerd. Dit jaar werd er door 24 heren en 3 dames gestreden om de felbegeerde wisseltrofee.
Bij de heren werd in 4 poules gespeeld. Na ruim 3 uur van soms hele snelle maar vooral spannende wedstrijden, waarbij de strijd tussen de "profs" van de Tollebeker Dartvereniging en de "amateurs" hevig was, bleven er uiteindelijk nog 4 halve finalisten over.
Ard Boer (winnaar van de vorige keer) moest het opnemen tegen Jan Jonkers (de eeuwige nr. 2 van dit toernooi). Al snel bleek dat Ard zijn titel niet kon verdedigen want "Ard Dart" werd door Jan "De Drentse Darter" met 2-0 verslagen. In de andere halve finale nam Jan "Dart Dynamite" het op tegen de outsider Marcel "The Crane". Ook deze wedstrijd eindigde in 2-0 voor Jan.
Bij de dames werd de strijd gestreden tussen Henriėtte, Alinda en Irma. Nadat ze ieder 2 keer tegen elkaar hadden gespeeld bleek Alinda net als de vorige keer de beste.
Na een korte pauze werd de finale gespeeld onder leiding van Wietse "Fitzmaurice". Jan "Dart Dynamite" kon de druk van deze finale niet aan en werd voor een volledig bezette bar door Jan "De Drentse Darter" met 3-0 verslagen.

1999 Patrick,
2000 Randy,
2001 Ard,
2003 Jan Jonkers

Mocht het darten nou echt niet meer lukken dan kan je altijd nog gaan bowlen.

Kampioensduo 2003