Nieuwjaarsreceptie | Zondag 11 januari 2004

2 Januari nieuwjaarsreceptie. Voor vele mensen een vast begrip. Al leek het dit jaar wel of er veel mensen verhinderd waren. De drukte viel wat tegen. Niettemin wenste dorpsvoorzitter Gerda Robbertsen een ieder van harte welkom en een goed 2004. Ze ging nog even kort in op hetgeen er in het nieuwe jaar staat te gebeuren.

Eén van de vaste items is natuurlijk “het lepeltje” oftewel de laatst geborene van het afgelopen jaar. Deze eer viel te beurt aan Remco Brandsema. Zijn vader, zus en twee broers namen het lepeltje in ontvangst.
In een eerder artikel van Tollebeek.nl kon u al lezen dat Tollebeek twee afgevaardigden had bij de provinciale voorrondes van het Kinderen voor Kinderen songfestival. Te weten Karin Weultjes(links) en Esther Andringa(rechts). Beiden deden hun lied tijdens deze avond nog een keer.
De Bonte Avond van het laatste dorpsfeest leverde weer vele fraaie creaties op met als winnaar het “Junglebook” lied. Na nog wat geoefend te hebben traden zij dan toch echt voor de laatste keer op.Thomasvaer en Pieternel ontbraken natuurlijk ook niet. Met grappige en af toe scherpe teksten namen ze menig Tollebeker op de hak.

Klik hier voor de Thomasvear en Pieternel teksten
Het officiële gedeelte van de avond werd afgesloten door het dorpsbelang. Zij hadden een eigen tekst gemaakt op de hit ”Heb je even voor mij” van Frans Bauer.  Met dit lied werd ingegaan op de renovatie van de riolering.
Na dit optreden kon het naborrelen, onder muzikale begeleiding, beginnen.