Wintervolleybaltoernooi 2005
woensdag 02 februari 2005

Na het geslaagde wintervolleybaltoernooi van vorig jaar, werd ook dit jaar weer gevolleybald door een groot aantal buurtverenigingen. Maar liefst 14 teams hadden zich opgegeven om te strijden om de hoogste eer. Ook heel wat toeschouwers waren afgereisd naar de Evert van Benthemhal in Ens om het team van hun buurtvereniging aan te moedigen.


Verschillende mensen van volleybalvereniging Tollebeek hebben net als vorig jaar de voorbereidende werkzaamheden voor het hele toernooi gedaan. Het “wedstrijdsecretariaat” had op de avond zelf de organisatie strak in handen.


Alle teams waren verdeeld over 3 poules om de zgn. poulewedstrijden te spelen. Tijdens deze wedstrijden ging het er vaak fanatiek aan toe, maar sportiviteit en gezelligheid waren zeker zo belangrijk deze avond.


Aan het einde van de poulewedstrijden werden onder toeziend oog van spelers en publiek alle punten opgeteld en bepaald welke 7 teams de finalewedstrijden mochten gaan spelen. 


Na 3 rondes volleyballen was de uitslag bekend: een derde plaats was er voor Havik 1, tweede werd Havik 2 en de eerste plaats was voor De Vogelaars! Net als vorig jaar kregen zij ook dit jaar weer de wisselbeker mee.


Hopelijk hebben we volgend jaar weer zo’n geslaagd wintervolleybaltoernooi met voor alle buurtverenigingen een nieuwe kans om De Vogelaars te onttronen.