Zwarte Pieten op bezoek bij kleutergym
12 december 2005

Hoewel Sinterklaas zelf het druk had om langs te komen werden de kleuters van gymnastiekvereniging Tollebeek, net als andere jaren, vereerd met bezoek van 2 pieten.
De pieten kwamen op skates de gymzaal ingerold en deden meteen fanatiek mee aan de gymles van juf Miranda.
In de laatste gymles voor 5 december wordt ieder jaar pietengym gegeven, de pieten kunnen dan meteen het goede voorbeeld geven Er worden allerlei opdrachten uitgevoerd die een piet goed moet kunnen om de cadeautjes bij iedereen te bezorgen.
Zo wordt er geoefend in het touwzwaaien, klimmen met pakjes over obstakels, met pakjes over de evenwichtsbalk lopen en natuurlijk klimmen (voor deze gelegenheid in het wandrek). Aan het einde van de middag is er voor iedere kleuter een welverdiend pietendiploma met een chocoladeletter.
 
Ook de ouders en broertjes en zusjes van de sportieve kleuters zijn deze middag welkom om te kijken naar de kunsten van de kleinste gymnasten. Voor het bestuur en de gymjuffen een mooie gelegenheid om de nieuwe trainingspakken te showen.
De leden van de gymnastiekvereniging hadden in maart 2005, tijdens een feestelijke middag, al nieuwe turnpakjes gekregen. Het geheel is dus compleet nu ook het bestuur en de leidsters van nieuwe, uniforme sportkleding zijn voorzien.