Nieuws

Keeper promotiedag weer succes vol !!!! |
08-05-2006Afgelopen 3 Mei was de 7e keeper promotiedag bij de V.V. Tollebeek. Met ruim 70 keepers begon de dag om 10.00 uur door een welkoms woordje van Peter Neve. Daarna begonnen alle ruim 70 keepers met de warming-up o.l.v. drilmachine Tony van de V.V. Voorschoten.

Na de warming-up werden de groepen verdeeld en ging iedereen zijn eigen oefeningen afwerken. Bij de E en F pupillen werd de basis van het keepervak uitgelegd en getraind. Zo werden er ook oefeningen gedaan met de `tjoeks`. Hier moest je de bal ingooien en kwam de bal met dezelfde vaart weer terug en die moest de keeper dan weer verwerken.

Bij de Dīs, Cīs, Bīs en Aīs werden ook oefeningen gedaan alleen wat moeilijker. In de middag werden enkele keepers spelletjes gedaan. Iedereen was lekker bezig. Het was aan de warme kant dus werd er ook veel gedronken door de jeugdige keepers. Na dat iedereen klaar was met zijn of haar middag programma kwam er nog een demonstratie van de keepers promotieteam uit Voorschoten.

Na de demo werd om 15.30 uur de dag afgesloten. Het was een prachtige en geslaagde dag. Er zijn geen bijzondere ongelukken gebeurt. Misschien een maar die werd vakkundig opgelost door een van de hulptrainers.

Volgend jaar komen de trainers voor de 10e keer naar Tollebeek. Daarvoor moet de organisatie maar even wat leuks bedenken.