Nieuws

Opening Minderhoudschool
17-10-2006Na maandenlang in een rommelige bouwput te moeten hebben gezeten is de openbare basisschool de Minderhoud dinsdag 17 oktober weer heropend. De school is van binnen gerenoveerd en er is een multifunctionele ruimte bij aangebouwd.
Even na vieren begon het officiŽle gedeelte. Een ieder die met deze verbouwing te maken had gehad was zoín beetje aanwezig. Directrice Jannie Loof heette de aanwezigen welkom en ging in haar woordje in op de situatie zoals die tijdens de bouw was. Tollebeek.nl had maanden geleden al eens een artikel over de twee klassen die dagelijks hun gang maakte naar de kerk.
Het heen en weer geloop is nu dus van de baan. De school en het plein is met grote inzet van bijna alle ouders weer helemaal spik en span.
Tollebeker, oud Minderhoud directeur en nu bovenschools directeur openbare basisscholen Leo Breukel feliciteerde de school en wenste de leerkrachten veel succes.
De feitelijke opening werd gedaan door Dhr. Eint Ockels. In zijn functie als voorzitter van de stichting voor openbaar basisonderwijs N.O.P. ging hij in zijn speech terug in de tijd. Hoe het er toen aan toe ging in vergelijking met nu. Dat er veel veranderd is moge voor een ieder duidelijk zijn. Zijn kado paste daar ook volledig bij. Hij schonk de school een klok onder het motto: de tijd gaat door maar de school begint altijd om half negen.
Vanaf 18:30 uur ís avonds waren de ouders uitgenodigd om de school te bekijken en te genieten van een dansshow van de kinderen.