Kunstmarkt
20-03-2008

Donderdag 20 maart was het hele dorp uitgenodigd om vanaf 16:30 uur een kijkje te komen nemen op de kunstmarkt van de Minderhoudschool. Om te proberen t.z.t. een nieuwe geluidsinstallatie aan te schaffen werd gekozen voor deze bijzondere manier van geld inzamelen.

In ieder lokaal was wel wat te zien, te doen, te eten of te koop. In het lokaal van groep 7 en 8 werd een kunstwerk in elkaar gezet dat de leerlingen zelf in delen hadden gemaakt.
Het lokaal van groep 5 en 6 werd door de ouders gebruikt om zelfgemaakte(al dan niet door henzelf) kunstartikelen te verkopen.
Allerlei spellen konden worden gedaan in het lokaal van 3 en 4. Het vroeger bij Ted de Braak zo populaire stokvangen was zelfs aanwezig.
De door de kinderen zelfgemaakte kunst stond tentoongesteld in het lokaal van de jongste. Hieruit bleek dat de kinderen over vele talenten beschikten.
In de gemeenschappelijke ruimte kon er lekker gegeten en gedronken worden. Zelfs een broodje shoarma was er te verkrijgen. Koeken versieren alvorens ze op te eten, rad van fortuin, een veiling van kunstwerken en de schoolband “De Nootjes” droegen er allemaal toe bij dat deze markt het gewenste resultaat op zou gaan leveren.

Meer foto’s zijn te zien in ons fotoalbum