Kindermiddag – Dorpsfeest 2008
18-06-2008
De kop is er af; dorpsfeest 2008, Tollebeek goes Caribbean, is van start gegaan. Woensdagmiddag 14.00 uur begon in de feesttent op de ijsbaan de kindermiddag. Voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar was er een complete discoshow georganiseerd. Onder toeziend oog van de moeders van de allerkleinsten was het swingen en feesten voor de ruim 200 kinderen!

De middag organisatie deze middag was in handen van een Vlaams duo; een echte DJ en een danseres. Zij verzorgden de muziek, de activiteiten en praatten de hele middag aan elkaar.
Om iedereen wat “op te warmen”en “los te krijgen” werd als eerste een polonaise ingezet. In een lang lint ging iedereen door de tent. De vogeltjesdans was nog niet zo bekend bij alle kinderen maar vormt na deze middag geen probleem meer voor de kids.
Natuurlijk werd er ook gejumpt. Er loopt genoeg jump-talent rond in Tollebeek.
Tussendoor werden er spelletjes op muziek gedaan. Een hele grote stoelendans met uiteindelijk een winnares, limbodansen en wedstrijd WC-rol-uitrollen-zonder-te-scheuren
De middag werd afgesloten met een Miss en Mister Discoverkiezing tussen 5 kandidaten. Zij moesten limbodansen, even lekker swingen en heel lang Hup Holland Hup roepen. Onder toeziend oog van jurylid Paul Gosliga kwamen er uiteindelijk een winnaar en winnares uit de deelnemers.
Nog een paar uitswingers en de middag zat er op voor de jonge discogangers. Voor een enkeling vermoeiend maar bovenal een geslaagde opening van het dorpsfeest.


Meer foto’s zijn te zien in ons fotoalbum
We streven er naar om de verslagen en foto’s van de diverse activiteiten z.s.m. op de site te plaatsen.


We zouden het leuk vinden uw reactie te lezen in ons gastenboek