Wintermarkt Reflection
29-11-2008

Het is koud in het gezicht en aan je handen, maar ja het heet dan ook niet voor niets wintermarkt. Gospelkoor Reflection zorgt echter wel dat je het niet lang koud hoeft te hebben. Op de markt die zij zaterdag 29 november hebben neergezet is volop warme soep en ander warms te verkrijgen.

Reflection is van plan om voor de vierde keer een cd op te nemen. De opnames hiervoor zijn waarschijnlijk in juni 2009, gevolgd door een concert in het najaar. Om dit project te bekostigen wordt onder meer deze wintermarkt gehouden.
Op de markt, bestaande uit vele kraampjes met leuke decoraties, een luchtkussen, een schminkhoek voor de kinderen en een fotostudio, werden ook een aantal optredens verzorgd door majorettevereniging Diana, opwekkingsband A Change en shantykoor Natzat.
De hele dag door liepen er bezoekers over de markt en alles bij elkaar leverde deze wintermarkt Reflection een mooie bijdrage van € 3.200,- op voor de nieuw op te nemen cd. Een hele andere opbrengst was de saamhorigheid in het koor. Heel veel leden waren op de een of andere manier betrokken en aan het einde van de dag, tussen 17.00 en 17.30 uur, hebben zij in de trailer nog een paar kerstnummers ten gehore gebracht.