Dorpsfeest 2009

Slotavond
20-6-2009
Normaal begint de laatste avond van het dorpsfeest niet zo vroeg maar omdat Zeeman Vastgoed het dorp een barbecue aanbood was het al vroeg druk op het feestterrein. Een gratis maaltijd verzorgd door cafetaria De Jachthut. Naar verluid hadden zich ruim 700 mensen opgegeven en de dames en heren van De Jachthut waren er goed op voorbereid.

Het weer zat gelukkig mee en dus was het buiten genieten van het heerlijke eten. Allerlei soorten vlees, stokbrood en salades vonden gretig aftrek. De Gooische meiden in de bijstand deelden bij de ingang van terrein de vleesbonnen uit.

Nadat alles was opgeruimd werd de aandacht toch weer gelegd op datgene wat in de tent zou gaan gebeuren: de feestband Xaero en de pauze act 2 Step Forward. Het thema Het Gooische Matras had toch weer verschillende mensen weten te inspireren tot het verschijnen in schitterende creaties.


En feest werd het ook. Xaero voldeed volledig aan de verwachtingen. Met een gevarieerde show werden onze dorpsgenoten uitstekend vermaakt. Dat ze zelfs in de pauze van de band bij het podium bleven staat had meer te maken met datgene dat daar vertoond werd. Een exotische en snelle dans act uitgevoerd door vijf mooie dames.

Zover bekend is iedereen tevreden naar huis gegaan en kan er weer geconcludeerd worden dat de Feestcommissie weer een dikke pluim verdient want het is ze weer gelukt om er een schitterend dorpsfeest van te maken.
BEDANKT!Foto’s zijn te zien in ons
fotoalbum.


We streven er naar om de verslagen en foto’s van de diverse activiteiten z.s.m. op de site te plaatsen.
We zouden het leuk vinden uw reactie te lezen in ons gastenboek.


Lees HIER het verslag van de Noordoostpolder