WINTERFOTO'S
Heeft u mooie winterfoto's van Tollebeek?
mail ze naar: website@tollebeek.nl
en wij plaatsen ze op de website
bekijk de foto's


IJspret op de ijsbaan in Tollebeek
05-01-2010
De mededeling dat de ijsbaan zondag geopend zou zijn werd op de nieuwjaarsreceptie met gejuich ontvangen maar helaas ……. De hevige sneeuwval stelde het geduld nog even op de proef.
Maar van maandagmiddag was het zover: de ijsbaan was geopend!! Er waren de eerste middag ongeveer 50-60 schaatsliefhebbers naar de ijsbaan gekomen, en ook daarna was het telkens gezellig druk. Hoewel het ijs wat hobbeliger is als vorig jaar, schaatst menigeen toch zo z’n rondjes. Veel kinderen zijn het schaatsen van vorig jaar beslist niet verleerd!!!! Zij bonden vol goede moed de ijzers weer onder.

De Mariaschool ging dinsdagmiddag met groep 3 t/m 8 schaatsen op de ijsbaan i.p.v. gymlessen in het gymlokaal. De kinderen genoten en hebben een gezellige, actieve middag met ijspret gehad!

Inmiddels heeft het ijsclubbestuur ook versterking gekregen in de persoon van André van der Reest. Samen met Tamara Loosman, Bert Jan Zuidema en Hennie Davids wordt er voor gezorgd dat alles goed reilt en zeilt op en langs de baan.
De ijsbaan is ook geopend voor niet leden, zij betalen entree, maar kunnen ook nog ter plekke lid worden!
Natuurlijk hopen we, net als vorig jaar, weer op een lange vorstperiode zodat we nog lang kunnen genieten van het schaatsplezier!
Op deze website kunt u de openingstijden van de ijsbaan vinden en mededelingen over de openstelling.
Meer foto’s kunt u binnekort zien in ons fotoalbum .
Daar treft u ook een handleiding aan hoe u deze foto’s kunt downloaden. Ook op www.mariaschool-tollebeek.nl staan foto’s van het schaatsen (klik op foto’s in de linker kolom).
Winterfoto’s kunt u bekijken via de link bovenaan de pagina. Heeft u zelf nog mooie foto’s dan kunt u deze mailen.Meer foto’s zijn te zien in ons
fotoalbum.