Tollebeek volleybalt fanatiek en gezellig met 17 buurtverenigingen
06-02-2010
Met dank aan de diverse fotograven.

Zaterdag 6 februari jl. klonk al om 18.45 uur in de Evert van Benthemsporthal de zoemer voor de eerste wedstrijdronde van het wintervolleybaltoernooi. Maar liefst 17 (!) buurtteams hadden zich dit jaar opgegeven voor de 7e editie van dit evenement in Ens, reden genoeg dus om op tijd te starten!

De wedstrijdcommissie en organisatoren Gert Jan van Breugel, Jenrica Hooijer en Tinie Swart hadden weer een strak wedstrijdschema gemaakt waarin de 17 buurtteams hun wedstrijden speelden verdeeld over 3 poules.

De scheidsrechters werden door alle buurtverenigingen geleverd. Zij konden voor de fluitjes, wedstrijdbriefjes en einduitslagen terecht bij de wedstrijdtafel. Uiteraard werd e.e.a. meteen weer verwerkt op het standenbord.


Dan waar het deze avond om ging: de wedstrijden. Net als andere jaren stond de “sportieve gezelligheid” voorop en dat bleek ook tijdens de wedstrijden; fanatiek en gemoedelijk. Ook op tribunes was dat het geval; je eigen buurtvereniging aanmoedigen, bijpraten, goed voor de sociale contacten!


Na de poulewedstrijden gingen de nummers 1 en 2 van alle poules door naar de kruisfinales. Uiteindelijk ging de finale tussen de 3 K’s en de Vossenjacht. Een spannende strijd, uiteindelijk gewonnen door de 3 K’s.

Voor de 3e keer op rij zijn zij de onbetwiste volleybalkampioenen van Tollebeek! Zij konden opnieuw de beker en bijbehorende medailles, aangeboden door Jonkers sportprijzen, meenemen naar Tollebeek. Met de uitreiking van de prijzen was het sportieve gedeelte afgelopen, het sociale gedeelte ging nog even door in de kantine van Ens.

Bent u na dit toernooi enthousiast geworden en heb u zin om ook te gaan volleyballen? Neemt u dan contact op met VC Tollebeek: volleybal@tollebeek.nl.Uitslagen