Wegafsluitingen i.v.m. Fish Potato Run
Zaterdag 14 september wordt weer de jaarlijkse Fish Potato Run gehouden.
Dit betekent dat er weer zo’n 1500 lopers door ons dorp zullen komen.
Hiervoor is het noodzakelijk dat enkele wegen tijdelijk worden afgesloten.
In het dorp zal de St. Hubertusplaats van ca. 13:30 tot 15:30 uur afgesloten zijn.
Mocht u rond deze tijd met uw auto weg willen dan kunt u deze het beste even in een andere straat neerzetten. Verder zou het een mooi gebaar zijn als de bewoners van de St. Hubertusplaats zaterdag allemaal de vlag (liefst de Tollebeker vlag natuurlijk) uit willen hangen.


Sport en speldag basisscholen Tollebeek
(06-09-2013)

Jaarlijks houden de 3 basisscholen in Tollebeek een gezamenlijke sportdag zo ook dit jaar. Echter in 2013 was de sport- en speldag in een iets andere vorm gegoten maar zeker niet minder leuk!!

De kinderen van groep 1 t/m 4 van de 3 scholen verzamelden zich als eersten in en rond de Pionier voor verschillende activiteiten. Onder leiding van de organisatoren, ouders en meesters en juffen begonnen zij aan alle spelletjes.Niet veel later kwamen de kinderen van groep 5 t/m 8 om hun sportieve prestaties neer te zetten. Ook voor hen waren er leuke sportonderdelen klaar gezet waarbij er soms fanatiek gestreden werd.Voordat groep 1 t/m 4 weer terug naar school kon gaan werd er met alle kinderen een dans uitgevoerd; de meest populaire pophits werden gemixt zodat iedereen eens even “lekker los kon gaan”.
Tegen 14.00 uur was de meer dan geslaagde sport- en speldag afgelopen en kon iedereen voldaan het weekend in.Meer foto’s zijn te zien in ons fotoalbum waarin u ook een handleiding aantreft hoe u deze foto’s kunt downloaden.